Auto huren op Kopenhagen Airport

Op Kopenhagen Airport kun je heel gemakkelijk een auto huren. Dit is allemaal gecentreerd bij het Car Rental Centre. Het Car Rental Centre is dagelijks geopend van 07:00 – 23:00. De auto wegbrengen kan 24 uur per dag. Er zijn 6 bedrijven waar je een auto kunt huren op Kopenhagen Airport: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt.

Hoe bereik je het Car Rental Centre van CPH?

Het Car Rental Centre is eenvoudig te bereiken door de borden te volgen met ‘bus to car rental centre‘ in terminal 3. Als je de terminal uitloopt kun je de straat oversteken of met de voetgangersbrug de straat over, om naar de bus stop te lopen naast het Clarion Hotel. Deze bus rijdt iedere 10 minuten. Een gele bus brengt je vervolgens gratis naar het centrum waar alle loketten zijn gevestigd. Wil je niet op de bus wachten dan kun je het ook lopend doen, het Car Rental Centre ligt op ongeveer 1 kilometer afstand van de terminal. Na het regelen van het papierwerk en het ontvangen van de autosleutel ga je met een ander busje naar de parkeerplaats waar je de auto kunt ophalen. Een auto huren op Kopenhagen Airport is dus vrij eenvoudig!

Huurauto’s vergelijken met EasyTerra

Zoals eerder genoemd zijn er 6 autoverhuurbedrijven: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt. Welke geeft nu de beste prijs en kwaliteit? Allereerst zijn het 6 nette bedrijven. Je kunt huurauto’s op Kopenhagen Airport het beste vergelijken met EasyTerra. Deze vergelijker laat je ook eventueel het worry-free label aanklikken, wat garant staat voor alle verzekeringen die je nodig hebt. Voor de beste prijs: EasyTerra!

Deelauto’s op vliegveld Kopenhagen

Je kunt ook een deelauto huren! Net als in sommige grote steden in Nederland is SHARE NOW (voormalig Car2Go) en Greenmobility actief met mooie auto’s. Je haalt de auto op en brengt hem weg bij P7 ground floor. Hier zijn voor SHARE NOW 24 plekken en Greenmobility 20 plekken beschikbaar. De nummerplaten zitten in het systeem van P7 wat betekent dat je zonder parkeerkaartje weg kunt rijden. De prijzen: er wordt een toeslag van 60 DKK in rekening gebracht, verder is de prijs per minuut van toepassing. Na afloop van de huurperiode kun je de auto op veel plekken in Kopenhagen weer neerzetten.